Delia, probleme de sănătate: Asta mă sperie... Dacă am un vierme din ăla în cap?

Sursa foto: Facebook Delia
Sursa foto: Facebook Delia

Delia se confruntă cu probleme de sănătate și se pare că nu se găsește cauza pentru stările resimțite.

"De vreo două zile eu amețesc și nu se știe de ce. Am niște amețeli foarte ciudate, seamănă cu amețelile alea când te dai jos brusc din pat. Doar că eu le am pe tot parcursul zilei și durează câteva secunde și sunt o dată la cinci minute. Sunt bine, nu vă faceți griji. (…) Amețelile pe care le am durează două-trei secunde, sunt toată ziua, o dată la cinci minute și e ca un val de amețeală care pleacă din cap și nu pot să îmi explic ce e, n-am avut niciodată nicio amețeală.

Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie. Jet lag la cinci zile după ce am ajuns în America? Dacă era jet lag, de ce n-am avut în primele zile? Și dorm bine, m-am hidratat bine, am luat B-uri, fier, am luat de toate. Amețelile astea le am de o zi jumate, sunt foarte ciudate, nu le înțeleg", a spus Delia pe Instagram, potrivit viva.ro.

"Dacă am un vierme din ăla în cap?"

"E ca un val de amețeală care pleacă din cap. Nu pot să îmi explic ce e, nu am avut niciodată nicio amețeală. Mă gândesc că dacă am un vierme din ăla în cap cum vezi în documentare? A avut un băiat după ce a băut apă de nu știu unde sau a mâncat legume și nu le-a spălat. A avut un vierme în cap și într-o săptămână hap”, a concluzionat artista.

Vezi și: CRBL și soția sa, Elena, divorțează: "Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru"

 Cezara Dafinescu, momentul în care s-a îndrăgostit de Gelu Fronea, deși era căsătorită: "Nu m-a mai interesat nici că destrămam o căsnicie de 20 și ceva de ani" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel