De ce să pui o felie de lămâie în espresso. Trucul secret al italienilor

Ema Apostu / 18 oct 2019 / 10:48 Salveaza PDF Comentarii

De ce să pui o felie de lămâie în espresso. Trucul secret al italienilor. Espresso este cafeaua preferată a italienirlor. Iată de ce se consumă cu o felie de lămâie. 

Espresso-ul roman se servește cu o felie de lămâie sau cu puțin suc de lămâie. Poate combinația nu ni se pare potrivită, însă cu siguranță această cafea este una revigorantă.

Pentru o savoare deosebită, poţi adăuga în cafea şi puţin cardamon. Pe lângă aromă, neutralizează substanţele toxice din cafea. Se pun 2-3 boabe la o ceaşcă sau un vârf de linguriţă dacă e deja măcinat.

De asemenea, pentru o experienţă specială, există câteva ingrediente pe care le poţi adăuga în cafea pentru a obţine o aromă mai intensă Nucşoara are o aromă fină şi un gust dulce-iute. În Orient, nucşoara se adaugă în cafea şi ceai, iar grecii o combină şi cu scorţişoară.

Vezi și: Cum faci pizza cu blat crocant. Secretul folosit de bucătari în Italia

Cum îți dai seama dacă friptura de pe grătar este gata. La ce să fii atent. Așa nu vei mai arde carnea!

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24