Cum îți dai seama dacă friptura de pe grătar este gata. La ce să fii atent. Așa nu vei mai arde carnea!

Ema Apostu / 18 oct 2019 / 08:48 Salveaza PDF Comentarii

Cum îți dai seama că friptura de pe grătar e gata. La ce să fii atent. Așa nu vei mai arde carnea! Friptura la grătar poate fi o adevărată provocare. Dacă vrei ca la final prietenii să te laude pentru o carne gustoasă, fără să se ardă vreun pic, fii atent la acest lucru!

Îţi dai seama că friptura e gata pe o parte când se dezlipeşte uşor de pe grătar.

Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.

Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Vezi și: De ce să nu sărezi carnea înainte de-a o prăji. Sfatul primit de la mama

Cum faci pizza cu blat crocant. Secretul folosit de bucătari în Italia

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26