€ 5.0919
|
$ 4.3707
|
Curs valutar: € 5.0919
|
$ 4.3707
 

Cum îți dai seama dacă friptura de pe grătar este gata. La ce să fii atent. Așa nu vei mai arde carnea!
Autor: Ema Apostu

carne-gratar_00347700
 

Cum îți dai seama că friptura de pe grătar e gata. La ce să fii atent. Așa nu vei mai arde carnea! Friptura la grătar poate fi o adevărată provocare. Dacă vrei ca la final prietenii să te laude pentru o c...

Îţi dai seama că friptura e gata pe o parte când se dezlipeşte uşor de pe grătar.

Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.

Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Vezi și: De ce să nu sărezi carnea înainte de-a o prăji. Sfatul primit de la mama

Cum faci pizza cu blat crocant. Secretul folosit de bucătari în Italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
SONDAJ DE OPINIE
Alegeri primar București 2025: Pe cine ați votat?
C. Drulă
D. Băluță
G. Burcea
C. Ciucu
A. Ciceală
L. Florea
Gh. Macovei
O. Crețu
M. Lasca
R. Lazăr
A. Alexandrescu
D. Trifu
Gh. Nețoiu
A. Negrotă
F. Titian
Trimite răspunsul
x close