De ce să nu sărezi carnea înainte de-a o prăji. Sfatul primit de la mama

Ema Apostu / 17 oct 2019 / 09:03 Salveaza PDF Comentarii

De ce să nu sărezi carnea înainte de-a o prăji. Sfatul primit de la mama. Pentru o friptură bună și gustoasă, trebuie să ții cont de acest sfat. Nu săra carnea înainte de a o prăji! Iată de ce.

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma.

Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.

Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

De asemenea, carnea tare se frăgezește dacă puneți la fierbere un praf de bicarbonat de sodiu sau puțin oțet în apă.

Vezi și: De ce să pui o linguriță de apă rece în cafeaua fierbinte din ibric. Așteaptă un minut. Rezultat spectaculos

Cum se curăță peștele. Metoda rapidă și ingenioasă, fără pic de mizerie în bucătărie - VIDEO

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23