De ce să pui berea la fiert cu zahăr. Beneficiile sunt uimitoare!

Ema Apostu / 16 apr 2019 / 08:43 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Berea este bogată în vitamine, minerale şi antioxidanţi şi, consumată cu moderaţie, are efecte benefice asupra reducerii riscului de diabet, osteoporoza şi boli cardiovasculare. Fiartă cu zahăr, berea se transformă într-un adevărat tratament. 

Berea pusă la fiert cu zahăr este folosită ca leac din bătrâni pentru tusea fumătorului sau pentru a trece peste o răceală mai puternică. Pentru prepararea siropului de bere ai nevoie de 150 de grame de zahăr și o jumătate de litru de bere blondă sau neagră. Topește zahărul într-o tigaie și apoi amestecă-l cu berea pusă la fiert, până capătă o nuanță închisă la culoare.

Berea și zahărul se lasă la foc mediu, 15-20 de minute, după care siropul obținut este pus într-o sticlă de sticlă și se lasă să se răcească. Se consumă în 24 de ore. Se ia o singură linguriță din acest sirop dimineața, înainte de micul dejun sau de cafea. 

Vezi și: Ce se întâmplă dacă pui oțet peste un ou crud. Rezultatul este fantastic!

Ce trebuie să faci dacă bagi benzină în loc de motorină sau invers


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26