De ce a ales PSD? Rafila DĂ cărțile pe FAȚĂ: O să ne MIRĂM

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Alexandru Rafila a vorbit despre decizia de a refuza propunerea pentru Primăria Capitalei. 

Florin Negruțiu: În luna iulie vă pregăteați să plecați în vacanță, în Grecia. Ați primit un telefon, de la Victor Ponta care v-a propun să fiți candidatul Pro România la Primăria București. I-ați cerut câteva zile să vă gândiți, după care i-ați spus că nu! La întoarcea din vacanță, v-ați gândit și ași refuzat. Ați spus și public că sunteți și mai util în ceea ce privește experiza dvs. în expertiză publică decât în Administrație. Era 24 iulie când în România erau 1100 de cazuri. Intrați în politică în 15 octombrie, în momentul în care în România sunt 4.000 de cazuri pe zi. Nu ar fi fost mai utilă expertiza dvs în Sănătatea Publică, fără a fi contaminat de politic?

Alexandru Rafila, replică în direct. De ce a refuzat Pro România

"Eu am plecat în vacanță și a rămas că mă voi gândi și vom avea o discuție lămuritoare la întoarcerea din scurta vacanță pe care am avut-o. Dacă mergem pe acest principiu pe care-l enunțati, atunci înseamnă că în această țară nu vom avea niciodată șansa asta ca acei oameni care cunosc domeniile în care lucrează să ajungă și-n zona de legiferare a domeniilor. Atunci o să ne mirăm că avem de multe ori legislație inaplicabilă, pentru domenii vitale, dintr-un motiv foarte simplu. 

Vi se pare că un medic care e specializat în Sănătate Publică trebuie să cunoască detaliile referitoare la traficul rutier, la aprovizionare cu apă caldă, la rețeaua de gaze? Eu nu cunosc așa ceva! Nu mi se potrivea! Eu aici am intrat în Parlament, nu încă, dar e posibil să intru în Parlament, evident, acolo unde voi fi focalizat pe acest domeniu al Sănătății, Sănătate Publică, servicii de sănătate și prevenție", a declarat Alexandru Rafila, în direct la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel