Dănuț Andrușca, ministrul Economiei, fentează presa prin purtătorul de cuvânt

Dănuț Andrușca a uimit încă din prima zi în care a avut contact cu presa, ca propunere de ministru în cabinetul Dăncilă. Andrușca, acum ministru al Economiei, s-a remarcat prin bâlbele de la audierile din comisia de specialitate din Parlament pentru învestire.

Andrușca a declarat în perioada în care se pregătea să preia portofoliul de la Economie că este foarte emoționat și se pare că acea experiență care i-a adus prejudicii de imagine, l-a traumatizat profund. În prezent, acesta evită pe holurile Parlamentului orice fel de dialog cu presa. Andrușca se ferește de junaliști, declarând doar „nu fac declarații de presă".

Cu toate acestea, ministrul și-a angajat purtător de cuvânt. Purtătorul de cuvânt al ministerului a declarat că Andrușca nu fuge de presă, ci este foarte ocupat, având în medie 5 întâlniri pe zi, cu diplomați, ambasadori, ședințe de lucru la Guvern și Parlament. În plus, Andrușca le-a cerut angajaților din minister un raport cu privire la stadiul proiectelor din cadrul Ministerului Economiei.

Andrușca, 5-6 întâlniri pe zi

„Domnul ministru are o medie de 5 sau poate peste 5 întâlniri pe zi, seperat de activitatea care se desfășoară cu aparatul de lucru din cadrul ministerului. O parte sunt întâlniri referitoare la negocieri, referitoare la spețe speciale și de asta nu sunt toate publice sau mă rog, agenda nu este în integralitate publică pe site-ul insituției", a declarat purtătorul de cuvânt de la Economie, pentru Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel