Urmărește emisiunea live


Dan Petrescu, despre Jo: E mai rotund decât îl cunoșteam eu. Vedem după meciul cu 'U' Cluj ce se va întâmpla - Video

CFR Cluj este în tratative cu atacantul brazilian Joao Alves de Assis Silva, în vârstă de 35 de ani, cunoscut sub numele de Jo.

”A apărut Jo, l-am văzut după atâția ani. E puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu. Nu a făcut mai nimic de două luni, băiatul a recunoscut. Acum, să vedem ce putem scoate din el. Deocamdată, nu s-a semnat nimic.

A făcut o vizită medicală, eu zic că ar fi bine să luăm măsuri, să vedem ce va fi bine pentru noi. Nu aș vrea să vină să se uite la meciuri, să fie un simplu spectator. Aș fi vrut să vină puțin pregătit. El e nepregătit total.

Din punctul ăsta de vedere, aș vrea să iau o decizie împreună cu clubul după meciul de mâine. Trebuie să facem o evaluare corectă. Vedem după meciul cu U Cluj”, a spus Dan Petrescu, într-o conferința de presă.

Jo are în CV-ul său echipe mari, precum Manchester City, Everton, Galatasaray, dar a jucat ultima dată într-o partidă oficială pe data de 9 noiembrie 2022, fapt pentru care nu se află în cea mai bună formă.

VIDEO

Citește și - Arde Gruia'. Controverse și acuzații grave înainte de CFR Cluj - 'U' Cluj: Feroviarii au vândut bilete din portbagaj - scene 'ireale' pentru anul 2023

Se încinge derby-ul de luni seară dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj. Orgoliile între galeriile celor două echipe ajung la puncte culminante. Un suporter al galeriei 'U' Cluj' - 'Șepcile Roșii' a surprins o scenă inedită, ireală pentru anul 2023, în care persoane din cadrul galeriei 'feroviare' vindeau bilete dintr-o mașină aflată în spatele Peluzei II a stadionului CFR Cluj, din cartierul Gruia. Vezi continuarea și video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel