Daily Mail: OZN, surprins deasupra Casei Poporului

Ziarul britanic Daily Mail scrie despre mărturia unui fotograf amator român, care susține că ar fi surprins în imagini un OZN deasupra Casei Poporului.

Cosmin Gârleșteanu a spus că a avut un sentiment ciudat atunci când a făcut fotografia. Când s-a uitat în imagini el a văzut un disc luminos deasupra impozantei clădiri.

Fotografia, făcută în data de 4 februarie, a stârnit un „interes global”, scrie publicația din insulă, după ce românul a postat-o pe un site de photo-sharing.

„Mă plimbam după serviciu și am decis să fac câteva fotografii. Era foarte frig și bătea vântul, iar cerul era acoperit de nori. A fost prima dată când am fotografiat Palatul Parlamentului noaptea, și nu am fost dezamăgit de rezultat. Am făcut cinci poze în total, însă atunci când am făcut-o pe ultima am avut un sentiment ciudat. M-am uitat din nou și din nou și nu mi-a venit să cred. Nu știam ce e lumina aceea ciudată. Am văzut numai când m-am uitat la poză. Nu pot să-mi explic. I-am arătat poza unui prieten, iar el a spus că seamănă cu o scenă din Independence Day (n.r. un film de la Hollywood despre invadarea Pământului de către extratereștri). Nu m-am așteptat. Este o lumină cu o formă ciudată, pe care nu pot să o descriu, dar arată ca un OZN. Am crezut întotdeauna că se pot întâmpla miracole”, a spus Gârleșteanu.

[caption id="attachment_283938" align="aligncenter" width="634"] Scenă din filmul Independence Day[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel