Cum scapi de punctele negre. Cea mai bună metodă: 2 ingrediente ieftine

Cum scapi de punctele negre. Cea mai bună metodă. Nu știi cum să mai scapi de punctele negre? Ei bine, există o soluție ieftină și la îndemână. Ai nevoie doar de două ingrediente pe care le găsești în orice bucătărie.

Albuș de ou și lămâie

Cum scapi de punctele negre. Cea mai bună metodă. Albuşul de ou se bate puţin, împreună cu o linguriţă de suc de lămâie. Se amestecă până când devine omogen, iar tratamentul se aplică pe față sub forma unei măşti.

Cum scapi de punctele negre. Cea mai bună metodă. Se poate aplică în două straturi şi se lasă să acţioneze aproximativ 20-25 de minute, scrie ciao.ro. Masca se exfoliază cu ajutorul degetelor după ce s-a uscat. Vă puteţi clăti tenul cu o infuzie de muşeţel.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă bagi mâncarea caldă în frigider. Cea mai mare minciună!

Infuzie de ceai verde şi muşeţel

Cum scapi de punctele negre. Cea mai bună metodă. De asemenea, mai puteţi încerca și infuzia de ceai verde şi muşeţel. Aveți nevoie de un pliculeţ de ceai verde şi de unul de muşeţel sau de ceai alb, la 500 de ml de apă.

Cum scapi de punctele negre. Cea mai bună metodă. După ce ai pregătit ceaiul trebuie să stai deasupra aburului, pentru 5-7 minute, având capul acoperit cu un prosop. Astfel porii se vor deschide uşor.

Vezi și: Dulceață de căpșune, rețeta fără conservanți. Cum se face

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel