Cum au murit doi profesori din Buzău vă va face să vă gândiți dacă vreți să vă vaccinați anti-Covid-19 sau nu

Cum au murit doi profesori din Buzău vă va face să vă gândiți dacă vreți să vă vaccinați anti-Covid-19 sau nu.

Unul după altul. Așa au murit cei doi soți. La distanță de doar două săptămâni. Primul care a pierdut bătălia cu SARS-COV-2 a fost profesorul Constantin Iuga Cireașă, în vârstă de 69 de ani. Pe 17 decembrie, s-a întâmplat nenorocirea.

Acum, la două săptămâni de la deces, școala a venit cu o nouă veste cutremurătoare. Soția lui Constantin Iuga Cireașă, profesoară de limba și literatura română la același liceu, a pierdut lupta cu Covid-19.

”Dragi prieteni ai Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare” suntem nevoiți să aducem o nouă veste tristă! Aseară a trecut la cele veșnice și doamna profesoară de limba română Cireașă Violeta, după o luptă aprigă cu noul virus… Pentru cei care am cunoscut-o va rămâne veșnic în amintire o doamnă deosebită, delicată și cu un farmec aparte; o doamnă profesoară mult îndrăgită atât de elevi cât și de colegi! O rugăciune din suflet și un gând pios! Dumnezeu s-o odihnească în pace printre îngeri! Rămas bun doamnă profesoară!”, a transmis conducerea Liceului ”Ștefan cel Mare”.

Cei doi profesori aveau o fiică, astăzi rezidentă în Italia.

Probabil o astfel de știre ar trebui să îi pună pe gânduri pe cei care nu vor să se vaccineze anti-Covid-19. Dispariția a doi soți, unul după altul, la interval de două săptămâni, este cumplit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel