Cum ar arăta New York-ul pe celelate planete - Galerie Foto

Panorama New York-ului este una dintre cele mai cunoscute din lume. Un artist a realizat un experiment pentru a sesiza dacă orașul ar mai fi atât de iconic și pe alte planete.

Nickolay Lamm din Manhattan a realizat un set de fotografii prin care arată cum ar arăta New York-ul dacă ar fi pe alte planete din sistemul solar, informează Daily Mail.

Pe Mercur, New York City ar fi acoperit de întuneric din cauza soarelui puternic.

Pe Venus, orașul ar fi sufocat de un nor de sulf și dioxid de carbon, în timp ce planeta ar fi prea fierbinte pentru râuri și oceane.

Pe Marte, lipsa aerului și a apei ar duce la ruginirea clădirilor din metal. Vânturile puternice ar acoperi întregul oraș într-un strat de praf.

Fiindcă Jupiter este o planetă de gaz, New York-ul ar pluti la 100 de km deasupra suprafeței planetei, printre norii de amoniac și sulf. Orașul s-ar confrunta cu furtuni violente și ceață galbenă.

Atmosfera de pe Saturn ar dizolva suprafața Statuii Libertății, ducând la descompunerea monumentului. Orașul ar fi acoperit de nori crem, datorită cantităților impresionante de hidrogen.

Vânturile de pe Uranus, mai puternice decât orice uragan găsit pe Pământ, ar distruge instantaneu Statuia Libertății și ar putea șterge cele mai multe dintre clădirile orașului.

Atmosfera de pe Neptun ar face ca orașul să capete o tentă de apocalipsă, cu nori negri și vânturi puternice.

Nickolay Lamm a vrut să le reamintească oamenilor "cât de norocoși suntem să fie de viață pe Pământ", deoarece condițiile sunt perfecte pentru a susține viața, ceea ce ar fi imposibil oriunde în altă parte.

[gallery]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel