CSM Reşiţa se pregăteşte pentru primul contact cu Liga Zimbrilor

Echipa masculină de handbal CSM Reşiţa se pregăteşte pentru primul contact cu Liga Zimbrilor, urmând să primească acasă replica formaţiei Handbal Club Buzău în etapa inaugurală a competiţiei.

Începând din 15 iulie, handbaliştii reşiţeni au tras tare la antrenamente şi în jocurile de verificare, iar acum sunt gata să vadă dacă eforturile lor au fost de ajuns pentru a face faţă pe prima scenă a handbalului masculin românesc. Primul examen oficial este programat joi, 29 august, când elevii lui Ilie Vaidasigan vor primi acasă replica formaţiei Handbal Club Buzău 2012. 

"Urmează un meci dificil, primul meci al CSM în Liga Naţională. Aşteptăm ca iubitorii handbalului să vină în număr cât mai mare şi să ne susţină. Din punctul meu de vedere, vom avea un adversar incomod, care a promovat anul trecut în Liga Naţională şi a reuşit să se salveze de la retrogradare, un adversar care a făcut unele transferuri importante, jucători cu nume, precum Şania, unul din Liga franceză de handbal, pe care o să-i simţim pe pielea noastră, pe 29 august", a declarat Ilie Vaidasigan, antrenorul CSM Reşiţa. 

CSM Reşiţa a disputat ultimele meciuri de verificare la mijlocul acestei luni, în cadrul turneului de la Făgăraş. Reşiţenii au pierdut la un singur gol, 26-27, meciul cu Minaur Baia Mare, şi au câştigat cu scorul de 35-28 jocul cu CSU Suceava. 

Partida CSM Reşiţa - HC Buzău 2012 se va disputa joi, de la ora 17:00, în Polivalenta reşiţeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel