Cristina Neagu - incertitudinea persistă. ”NU știu când voi juca”

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Cristina Neagu, CSM Bucureşti, se antrenează intens, însă nu știe când va putea reveni pe teren.

Handbalista formaţiei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, aflată în recuperare după ruptura de ligamente suferită în luna decembrie a anului trecut, a declarat, miercuri seara, că nu ştie momentul când va putea să joace din nou, dar speră ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

"Sunt bine, dar nu ştiu când o să revin pe teren. Deocamdată nu mă antrenez cu echipa. Merg în sală, dar încă mă antrenez separat. A fost o perioadă foarte grea pentru mine şi este în continuare pentru că încă nu pot să joc. Trag tare la recuperare, încerc să revin cât mai repede alături de fete. Încerc să fac anumite mişcări specifice, chiar dacă nu pot să mă antrenez cu echipa. E greu să spun când o să revin, dar sper să fie cât mai curând", a spus ea.

Neagu a menţionat că având în vedere noile transferuri şi accidentările din lot, CSM Bucureşti va atinge potenţialul maxim cel mai probabil în luna ianuarie a anului viitor. "În fiecare an suntem optimişti, nu e vorba despre asta. Trebuie toţi să înţelegem că avem iar o echipă nouă, cu multe jucătoare noi şi este nevoie de răbdare pentru ca relaţiile de joc să fie puse la punct. Din păcate avem şi multe fete accidentate, unele abia şi-au revenit şi au efectuat câteva antrenamente cu echipa, deci e o situaţie destul de grea. Dar cu siguranţă sperăm toţi la un sezon mult mai bun decât cel trecut. Cred că acum e cea mai bună echipă a CSM-ului de când am venit eu aici. Dar e nevoie de timp, e greu să arătăm foarte bine chiar de la începutul sezonului. Peste câteva luni, poate în luna ianuarie, vom vedea o echipă a CSM-ului la pontenţial maxim", a afirmat Neagu.

"Cu Râmnicu Vâlcea va fi un meci foarte greu pentru că ne lipsesc foarte multe jucătoare. Însă suntem încrezătoare şi vom da totul duminică pentru a câştiga Supercupa", a adăugat handbalista.

CSM prezentare oficială

Gruparea de handbal feminin CSM Bucureşti şi-a prezentat oficial lotul de jucătoare şi staff-ul tehnic pentru sezonul 2019-2020, miercuri seara, în cadrul unui eveniment desfăşurat la mall-ul AFI Cotroceni în prezenţa a aproximativ 150 de suporteri.

Lotul de 20 de jucătoare este următorul: 1. Mădălina Ion, 5. Iulia Curea, 6. Linnea Torstenson, 7. Andrea Lekic, 8. Cristina Neagu, 9. Nora Mork, 10. Dragana Cvijic, 11. Gabriela Perianu, 15. Andrea Klikovac, 16. Denisa Dedu, 17. Elizabeth Omoregie, 19. Bianca Marin, 20. Claudia Constantinescu, 22. Carmen Martin, 27. Denisa Vâlcan, 35. Ştefania Jipa, 77. Crina Pintea, 87. Jelena Grubisic, 89. Laura Moisă Chiper, 96. Itana Grbic.

De asemenea, staff-ul tehnic este compus din: antrenor principal - Tomas Ryde, antrenor secund - Adrian Vasile, antrenor de portari - Goran Lars Lindsgard, preparator fizic - Dragoş Luscan, medic - Florin Oancea, maseuri - Aureliana Gurau şi Radu Şuţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel