Cristi Preda le răspunde lui Lăzăroiu și Funeriu

Europarlamentarul PMP, Cristian Preda, le-a răspuns fondatorului FMP, Sebastian Lăzăroiu, și candidatului PMP la alegerile parțiale în Timișoara, Daniel Funeriu. 

Potrivit unui interviu acordat ziare.com, Cristian Preda i-a răspuns lui Sebastian Lăzăroiu. Fostul consilier prezidențial a criticat PMP, subliniind că ar putea să devină un partid irelevant. El a pus scorul de la europarlamentare pe "gafele penibile de campanie". 

Cristian Preda i-a răspuns: "Regret că am dezamăgit prin performanță- care mie mi se pare foarte bună- oameni foarte fideli proiectului PMP, precum Lăzăroiu și Funeriu. Mai mult decât atât nu vreau să spun". 

VEZI și: Lăzăroiu ridiculizează PMP din cauza lui Funeriu

Întrebat despre diferența din Timișoara, unde PMP a luat 11% la europarlamentare și Daniel Funeriu a luat 18% la alegerile parțiale, europarlamentarul PMP a spus că Funeriu "e un candidat foarte bun" și că s-ar fi bucurat să intre în Parlamentul European. Cât despre lipsa lui Funeriu de pe lista pentru PE, Cristi Preda spune: "E o situație pe care o regret enorm. Îl felicit pentru scorul de la Timișoara, după cum regret că acest scor l-a plasat doar al treilea, după candidatul PSD și PDL".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel