Adrian Năstase îi răspunde lui Cristi Preda, după atacul la Cătălin Ivan

Adrian Nastase, Catalin Ivan. Foto: titulescu.eu
Adrian Nastase, Catalin Ivan. Foto: titulescu.eu

Fostul premier Adrian Năstase îi răspunde europarlamentarului PMP, Cristian Preda, după ce l-a atacat pe purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan. 

Adrian Năstase, despre intelectualul lui Traian Băsescu

"Săptămânile trecute, într-o dezbatere televizată, "intelectualul lui Băsescu", Cristian Preda, i-a reproșat lui Cătălin Ivan că a participat, anul trecut, la Bruxelles, alături de mine, la instalarea unui bust al lui Titulescu – donat Parlamentului European. De fapt, Fundația Europeană Titulescu reușea, în acest fel, să marcheze "prezența" lui Nicolae Titulescu și în "capitala" Europei, după ce organizase, în ultimele două decenii, acțiuni similare la Geneva, la Berna, la Strasbourg, la Atena, la Paris, la Bratislava și în alte metropole europene", a scris Adrian Năstase, pe blogul său. 

Fostul premier a adăugat că "Promotorul ideilor "cinice" în PMP, traseistul șef, Cristian Preda, dorește, probabil, să toarne în bronz "viziunea" lui Băsescu și să o instaleze la Bruxelles, în locul statuii lui Titulescu.". 

Viziunea lui Traian Băsescu

Adrian Năstase a conchis: "PMP promovează "schimbarea în bine" a României (parcă am mai auzit sloganul ăsta!). Probabil însă că ei doresc "schimbarea la loc" a României. Probabil că ei doresc să ducă România înapoi la politica de tăiere a salariilor și pensiilor, la izolare internațională, la manipularea justiției pentru scopuri politice. În zece ani, nici măcar un singur obiectiv extern nu a putut fi realizat. România se chinuie să obțină un sfert de măsură, în acest an, pentru intrarea în Spațiul Schengen, după eșecul din 2010-2011. Viziune nu înseamnă povești cu Albă ca Zăpada, nici vânătoare de vrăjitoare, nici măcar broaște cu ochi bulbucați care să caute gaura șarpelui". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel