Crina Pintea (CSM Bucureşti) - Ne dorim foarte multe, dar pe parcurs vom vedea ce va fi

Pivotul Crina Pintea, campioană europeană cu Gyor ETO, a opinat, la reunirea lotului echipei feminine de handbal CSM Bucureşti pentru noul sezon, că toate jucătoarele îşi doresc maximum, dar drumul către obiective este lung şi lucrurile pot deveni imprevizibile.

După un sezon în care a ratat titlul şi calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, CSM Bucureşti începe noua campanie internă şi în Liga Campionilor cu un antrenor nou, suedezul Tomas Ryde, care va pregăti în paralel şi naţionala României, şi cu multe jucătoare noi, care vor trebuie să se acomodeze cât mai rapid până la startul Ligii Naţionale (31 august) şi al grupelor Ligii Campionilor (4 octombrie).

Luni 15 iulie, tigroaicele s-au reunit la Sala Polivalentă pentru primul antrenament dinaintea sezonului 2019/2020.

Am ajuns de câteva zile aici, ne simţim bine împreună. Deja am început să comunicăm, să vorbim. Suntem acum mai multe jucătoare din România şi ne bucurăm pentru lucrul ăsta. Nu vreau să vorbesc despre sezonul trecut şi mai ales acum la început. Abia facem primul antrenament, nu putem vorbi de calificări în Final Four. Vom vedea ce o să fie. Important e să fim sănătoase, să ne antrenăm şi să ne simţim bine împreună, a declarat pivotul Crina Pintea, care a părăsit formaţia maghiară Gyor şi va purta tricoul echipei CSM Bucureşti în următorii doi ani.

Înaintea primului antrenament cu Tomas Ryde, Crina Pintea a evitat să vorbească de obiective şi de calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor: E mult prea devreme, ideea este să ne antrenăm bine, să fim puternice, să jucăm bine împreună. Până la Gyor e cale lungă şi până atunci cred că vom avea nişte răspunsuri. Mereu este nevoie de răbdare şi de timp. Vom vedea cât de repede putem percepe anumite lucruri, trebuie să vină de la fiecare, să grăbim puţin lucrurile şi să ne simţim una cu cealaltă. Fiecare în sufletul ei şi în interior ştie ce îşi doreşte şi cred că toate ne dorim foarte multe. Ne dorim maximum, dar pe parcurs vom vedem cum o să fie. Pentru că este un drum foarte lung şi după aţi văzut se pot schimba lucrurile de la o zi la alta.

Despre duelul cu campioana SCM Râmnicu Vâlcea, Crina Pintea a preferat să nu facă pronosticuri: Vom vedea, Vâlcea este o echipă foarte bună, cu jucătoare foarte bune, dar vom vedea ce o să fie.

În cariera ei, Crina Pintea a mai evoluat la HC Zalău, Thuringer şi Issy Paris, iar la Campionatul European din 2018 a fost desemnată cel mai bun pivot al competiţiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel