COVID-19. Dăncilă: Situație fără precedent! Nu mai e loc de dispute politice!

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj în contextul crizei induse de noul coronavirus.

'România este într-o situație medicală dificilă, fără precedent în perioada contemporană. Atunci când membrii Guvernului intră în auto-izolare cu suspiciune de coronavirus, când consultările președintelui țării cu reprezentanții partidelor nu se mai pot desfășura la Palatul Cotroceni, când probabil Parlamentul își va suspenda ședințele, nu mai e loc de dispute politice.

Azi e nevoie de implicarea tuturor pentru a găsi soluții la această problemă care afectează românii și riscă să blocheze România. Fac un apel către foștii președinți și premieri ai țării, către foștii președinți ai Camerelor Parlamentului, către oamenii care au deținut responsabilități importante în statul român, să-și pună la dispoziție experiența și expertiza pentru a ajuta țara să treacă prin această încercare.

Fiecare dintre noi trebuie să propună variante și soluții pentru a ajuta România, pentru a ajuta administrația și sistemele publice să facă față cât mai bine perioadei complicate în care ne aflăm. E timpul solidarității, e timpul ca fiecare să se gândească la ceea ce poate face pentru țară.' a scris Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel