Covid-19. Elena Cristian, semnal de alarmă: E jale! Primarul stă ascuns

Elena Cristian
Elena Cristian

Elena Cristian trage un semnal de alarmă cu privire la ce se întâmplă în mediul rural şi la efectele pe care le-ar putea avea ignorarea restricţiilor impuse de către autorităţi în plină pandemie Covid-19.

"Sunt una dintre acele persoane care iubește să stea acasă. Nu mă plictisesc niciodată acasă, nu ne scoatem ochii, nu murim de dor de ducă...Putem ieși la două săptămâni după cumpărături. Mi-am făcut studio de televiziune în sufragerie, chiar dacă imi iese un tablou din cap, de altfel, ca tuturor invitaților care intră de acasă :). În concluzie, nu am o problema cu autoizolarea. Nu ma simt deloc îngrădită...

Dar aici nu e vorba de mine, de noi. Vorbesc zilnic cu familia mea, iar în mediul rural e jale. Barurile, poate că nu cele mai mari, sunt deschise, slujbele încă se mai țin (nu e rău, oamenii au nevoie de un refugiu, dar să nu-i pună în pericol) oamenii sunt non stop pe străzi, nu respectă regulile impuse sau... recomandate. Nu generalizez, dar să nu uităm că, în mare parte din satele României, nu sunt medici", a scris Elena Cristian pe Facebook.

Ce fac primarii?

"Sunt mulți bătrâni care nu-și plătesc facturile online, care ies la ghișee, acolo unde mai sunt încă deschise. Și sunt. Se tem că le va fi tăiat curentul. Cablul... Tocmai de aceea se impun măsuri în această direcție, dar și un control riguros. Știu, polițistul din sat nu-l poate amenda pe prietenul care are un bar... Primarul stă ascuns că vin alegerile... Nu am eu soluțiile aici, dar sunt guvernanții care ar trebui să le aibă. Eu le tot aștept... #stamacasa

PS: la alegerile locale, urlau candidaţii pe străzi să-i alegem. Aleșii oare n-ar putea acum să iasă cu aceleași megafoane să le ceară oamenilor să rămână în case... Întreb şi eu", transmite Elena Cristian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel