Covid-19. David Sassoli, preşedintele PE: Provocare dramatică! Nimeni nu va fi lăsat singur

David Sassoli, preşedintele Parlamentului European, transmite un mesaj referitor la măsurile luate la nivelul UE pentru a contracara răspândirea virusului și pentru a ajuta țările aflate în dificultate.

"Europa încearcă să rectifice acțiunile unilaterale și a lipsa de coordonare între guvernele naționale în contextul crizei CODVI-19. Astăzi, reuniunea extraordinară a Consiliului European a dat undă verde propunerilor Comisiei, abordare asumată deja de către Parlamentul European, pentru a contracara răspândirea virusului și pentru a ajuta țările aflate în dificultate", a declarat președintele Parlamentului European, David Sassoli.

"Sentiment real de solidaritate"

"În cele din urmă, dăm dovadă de un sentiment real de solidaritate: rute preferențiale pentru transportul echipamentelor medicale, apărarea liberei circulații a mărfurilor în UE și primul nostru sprijin economic important pentru familii și mediul de afaceri. O Europă unită, dispusă și pregătită să acționeze este, în cele din urmă, gata pentru a face față acestei provocări dramatice. Suntem o familie europeană — nimeni nu va fi lăsat singur și nimeni nu va trebui să acționeze singur. Parlamentul European este pregătit să își îndeplinească atribuțiile pentru a proteja viața și mijloacele de subzistență ale tuturor cetățenilor noștri. Nu vom renunța la modul nostru de viață european", se arată în mesajul lui Sassoli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel