Corona e una dintre echipele în formă din campionat, consideră antrenorul Gloriei Bistriţa

Antrenorul echipei feminine de handbal CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, Horaţiu Paşca, a declarat, marţi, că adversara din turul al treilea al Cupei EHF, Corona Braşov, e una dintre cele mai în formă echipe din campionat.

Adversara noastră, CSM Corona Braşov, este una dintre cele mai în formă echipe din campionat (o înfrângere în opt etape), o candidată serioasă la podium în Liga Florilor şi cea care ne-a învins fără drept de apel în etapa a III-a. Avem însă o certitudine, România va avea cel puţin o echipă în grupele Cupei EHF. Ne dorim să fim noi, a declarat Paşca pentru pagina de Facebook a clubului.

Tragerea la sorţi de astăzi nu ne-a avantajat deloc. E însă o altă competiţie, cu alte implicaţii. În formula aceasta, suntem debutanţi într-o competiţie europeană şi nu ne dorim să ne oprim aici, a subliniat tehnicianul.

Nu mi-aş fi dorit să jucăm cu o echipă românească, pentru că sunt dintre cele mai puternice venite din turul II. Particip împreună cu staff-ul Coronei (Ion Crăciun, Marius Novanc şi Mariana Tîrcă) la Master Coach şi mai în glumă, mai în serios, dorinţa lor a fost să joace în compania noastră. Am învăţat că în viaţă trebuie să ai grijă ce îţi doreşti pentru că s-ar putea să ţi se întâmple, a mai comentat Horaţiu Paşca.

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud şi CSM Corona Braşov se vor înfrunta în turul al treilea al Cupei EHF la handbal feminin, potrivit tragerii al sorţi efectuate, marţi, la Viena. Prima manşă se va juca la Bistriţa, pe 9 sau 10 noiembrie, iar manşa secundă va avea loc o săptămână mai târziu, la Braşov.

Gloria, medaliată cu bronz în ediţia trecută a Ligii Naţionale şi debutantă în cupele europene, a fost cap de serie la tragerea la sorţi, iar Corona s-a aflat în a doua urnă valorică.

În etapa a treia a Ligii Naţionale, pe 11 septembrie, Corona s-a impus la Bistriţa cu scorul de 24-19 (12-8).
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel