Corina Vințan, MĂRTURIE după experiența COVID: Asta mi s-a explicat la Viena

Corina Vințan, CEO și proprietar al companiei de comunicare Links Associates, a povestit experiența ei cu Covid-19. 

Printr-o postare pe Facebook, CEO-ul și proprietarul companiei de comunicare Link Associates Corina Vințan a dezvăluit că se numără printre cei care, cu toate măsurile de protecție împotriva Covid-19, s-a îmbolnăvit.

Corina Vințan a fost depistată cu Covid-19 în urmă cu o lună.

„Norocoasă fiind, am fost asimptomatică. Am avut doar un guturai, o ușoară durere de cap și nimic altceva. Nici dureri de gât, nici tuse, nici febra. Virusul a fost depistat la Viena încercând că fac un tratament în spital. Cu două zile înainte, pentru a putea zbura cu avionul, am făcut test care ieșise negativ”, a spus Corina Vințan.

Corința Vințan s-a testat la OK Medical, compania cu care are parteneriat și nu s-a gândit deloc la o eroare de testare, „pentru că cei de la OK Medical ne-au făcut în timp zeci de teste și nu au greșit niciodată.”

Ce a mai aflat Corina Vințan la Viena

„La Viena mi s-a explicat că nu aveam în România suficientă încărcătură de virus în nas și gât, că boală este în creștere și că sunt contagioasă. Anyway, nu despre asta vroiam să vorbesc. Deci, m-am izolat, am urmat tratamentul indicat și după exact 14 zile testul mi-a ieșit negativ. Am stat permanent cu sora mea în casă, ea nu a luat virusul. Sigur, ne-am luat măsuri tot timpul să nu ne intersectăm prea mult”, a mai precizat Corina Vințan. 

De asemenea, Corina Vințan a dezvăluit că tratamentul ei era compus din „două paracetamol pe zi și azitromicină patru zile, plus vitamina D. Atât!”.

„Ok Medical mi-au făcut testele de imunitate de două ori și am descoperit că am anticorpi la nivelul 11. În timp au crescut la 18. Toate teoriile legate de posibilitatea de a te îmbolnăvi din nou mă speriau foarte tare. Nu știi de câte ori ai noroc!”, a continuat Corina Vințan.

Corina Vințan, sfat după experiența Covid 

În încheiere, Corina Vințan a oferit un sfat: „Purtați masca tot timpul, cred că virusul se poate lua și la o distanță mai mare de 2 m fiind aeropurtat, eu cred că l-am luat în mașină, în spațiu închis (nu în mașina mea, evident).

Toate încăperile trebuie aerisite permanent și mâinile spălate. Nu există am răceală de sezon! Sunt mulți care nu se testează și umblă nonșalanți peste tot cu această scuză. Dacă s-ar face testare în masă, numărul celor pozitivi ar fi uriaș. Cred că cei asimptomatici reprezintă o majoritate dar nu știm cine și unde sunt, nici ei nu știu. Așadar, pentru cei imuni iată vestea bună mai jos, pentru ceilalți, keep calm and don’t take any chances (stați calmi și nu riscați nimic)”, a mai transmis Corina Vințan.

Ma numar printre cei care pana la urma, cu toate masurile de protectie luate impotriva virusului, am reusit sa ma...

Publicată de Corina Vintan pe Vineri, 30 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel