EXCLUSIV  Controversa de la Brașov ia sfârșit. Când se deschide SPITALUL modular pentru pacienții COVID

Spital modular Brașov. Foto: Facebook / Adrian Veștea
Spital modular Brașov. Foto: Facebook / Adrian Veștea

Deși s-a vehiculat că Spitalul modular de la Brașov, care ar urma să primească pacienți în stare gravă cu coronavirus, ar fi trebuit să fie deschis de mai bine de o lună, autoritățile au clarificat situația. Mai mult, unitatea medicală este gata să fie deschisă. 

Spitalul modular din Brașov, care va primi pacienți infectați cu coronavirus, s-ar putea deschide joi. Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, și președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, au explicat pentru DC News că lucrările sunt aproape finalizate. 

”Contractul a fost derulat de către Spitalul Județean de Urgență. 21 august a fost termenul de execuție. Intenția noastră este ca joi să deschidem spitalul modular. În prezent se lucrează la montarea echipamentelor medicale”, a explicat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

”Noi am trimis echipamentele deja. În mod normal urmează să se deschidă curând. Eu când am fost acolo, lucrările erau spre finalizare. S-au trimis toate echipamentele”, a declarat Raed Arafat, în exclusivitate pentru DC News

Spitalul Modular din Brașov are o capacitate de 28 de paturi, 14 fiind de terapie intensivă. Brașovul se află pe locul patru în țară în ceea ce privește numărul infecțiilor cu coronavirus. Până astăzi s-au înregistrat 4256 de cazuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel