Contra, înlocuit. Lista pregătită pentru FRF și obiectivele

FRF se pregătește pentru înlocuirea lui Cosmin Contra și a întocmit o listă cu șapte posibili potențiali înlocuitori.

Mihai Stoichiță a făcut un anunț important, într-o emisiune tv: "Avem șapte antrenori pe listă. Vom înainta 5 nume președintelui Federației. El este cel care va alege selecționerul", a anunțat el la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, Mihai Stoichiță, speră că viitorul antrenor al primei reprezentative nu va veni doar pentru meciurile de baraj din cadrul Ligii Națiunilor. Ceea ce înseamnă că va avea ca obiectiv locul doi în viitoarea ediție din Liga Națiunilor, pentru a rămâne și pentru preliminariile de la Cupa Mondială.

"Viitorul antrenor va trebui să preia naționala și pentru următoarea competiție. Mi se pare logic ca cel care merge la acest baraj într-un moment greu, să meargă mai departe și la Liga Națiunilor și în cazul îndeplinirii obiectivului să meargă mai departe și în preliminariile pentru Cupa Mondială. Următorul obiectiv este măcar menținerea în Grupa B la Liga Națiunilor. Este un obiectiv. Primele două locuri în Liga Națiunilor și dacă obține acest lucru va merge și în preliminariile pentru Cupa Mondială", a mai spus Mihai Stoichiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel