Codrin Ştefănescu: Am mai trăit senzația asta cu Adrian Năstase

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a făcut unele declaraţii după sentinţa primită joi de Liviu Dragnea.

Invitat în emisiunea Denisei Rifai, la Realitatea Tv, Codrin Ştefănescu a precizat că "Eu am speranţa că partidul o să fie unit. Mult mai unit decât este acum. Pentru că suntem într-o ipostază total neplăcută. PSD este atacat de ani de zile."

El a comentat sentinţa primită joi de Liviu Dragnea:

"Un om, până la decizia definitivă, are prezumţia de nevinovăţie şi este obligat să se bată pentru dreptul lui de a fi nevinovat. Oricât de multă lume să zicem că nu l-ar tolera pe Dragnea, chiar şi oameni din partid, atunci când vine Traian Băsescu şi-i cere demisia, atunci uiţi. Şi intolerant să fii şi uiţi! Că nu poate să vină Băsescu şi să ceară demisia lui Dragnea. El este omul care a creat toată această mizerie de stat subteran, el a recunoscut."

"În România, am asistat la condamnări în primă instanţă de foarte multe ori şi cu ani mulţi de tot, pentru ca în a doua instanţă omul să fie achitat şi să spună că fapta nu există. Mai mult, am avut oameni arestaţi în primă instanţă şi eliberaţi la a doua, după şase luni. Deja, am senzaţia şi eu că justiţia este o loterie, pur şi simplu. Dragnea a fost tot timpul o ţintă. Sentinţa asta a fost îngrozitoare, când am auzit-o! E ceva la care nu te aştepţi. Noi ne aşteptam la achitare" a declarat Codrin Ştefănescu.

"Despre candidatul la preşedinţie putem discuta după decizia finală. Am mai trăit senzaţia asta cu Adrian Năstase." a încheiat Ştefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel