Codin Maticiuc: M-am cutremurat! E nevoie de un miracol

Rodica Mitu / 23 noi 2018 / 08:14 Salveaza PDF Comentarii
Codin Maticiuc
Descriere foto: Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a scris un mesaj cutremurător în mediul online.

„De ce este închis la biserică?

Am fost la Fundeni acum o lună și jumătate să văd o fată. O fetiță. Mă rugaseră să trec s-o văd mama ei și o doamnă care le este aproape. Era internată la camera 702 care-mi stă mie pe suflet. Ne-am cunoscut și ne-am pozat. Mi-a spus că ea are un transplant de făcut. De ficat. Și că va fi bine, cela schimbă ea istoria camerei 702. I-am spus că o scot undeva după. Am revăzut-o de Halloween când am fost la spital cu îngerii mei de la Ofera în dar: UN Zâmbet. Era bine, aștepta să scape de ceva răceală ca să fie puternică pentru operație.

Alaltăieri mi-a scris că intră în operație. Ieri seară a ieșit, după 9 ore. Era bine, mi-a scris doamna.

Azi mi-a scris iar, m-am trezit cu mesaj:

"Andreea e grav, îi trebuie alt ficat în 24 de ore dacă nu o pierdem".

M-am cutremurat. Am înțeles că e nevoie de un miracol. Am plecat la întâlnirile mele. La 19.56 am scăpat și m-am îndreptat ca niciodată spre o biserică. Am zis că dacă se roagă până și Toma poate că se întâmpla minunea. Era închis. Am fost revoltat.

Acum cincisprezece minute mi-a scris iar aceeași doamna și m-a rugat doamna să vă scriu, să ne rugăm toți. Nu știu ce să zic, încercăm de vreți. O cheamă Andreea, are 17 ani este la Fundeni și este și ea #fatadela702”, a scris, joi seară, Codin Maticiuc pe contul de Facebook.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24