CJ Harghita, apel public. ”Să dăm deoparte orice fel de scandal”

Consiliul Județean Harghita face un apel public înainte de venirea Papei Francisc în România. 

”Să nu îl așteptăm pe Papa Francisc într-o atmosferă de ură. Să dăm deoparte orice fel de scandal, să ne concentrăm la vizita Pape Francisc!”, este apelul public făcut de autoritățile din Harghita. 

„Certurile, declarațiile de ură – mai ales cele din interiorul comunităților – sunt nevrednice acestei perioade în care îl așteptăm pe Papa Francisc. Acesta este motivul pentru care rog pe toată lumea ca în această perioadă să nu ne ocupăm cu teme publice controversate, să nu domnească negativismul, ci să ne îndreptăm atenția asupra vizitei Papei Francisc”, precizează Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita.

”Poziție fermă” în ceea ce privește cimitirul din Valea Uzului

”Acest lucru este valabil și în cazul cimitirului militar de la Valea Uzului, noi ne pregătim să luăm o poziție fermă în acest caz, însă înainte de toate ne dorim să îl așteptăm cum se cuvine pe Sfântul Părinte", a afirmat președintele consiliului județean.

Primarii din zona Ciuc și președintele consiliului județean, la întrevederea care a avut loc miercuri au decis că vor lua o poziție fermă în privința cimitirului de la Valea Uzului, în acest sens se vor organiza mai multe programe despre care vor fi comunicate în zilele care urmează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel