Chivu, despre candidatura la președinția FRF

Alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal vor avea loc în primăvara acestui an, iar Răzvan Burleanu a scăpat de un posibil contracandidat.

Cristi Chivu, despre care mai multe voci din fotbal spuneau că ar putea candida în acest an la șefia FRF, a ținut să elucideze misterul. Văzut drept un contracandidat  cu greutate pentru Răzvan Burleanu, a precizat că nu va candida la șefia Federației în acest an. Chivu și-a motivat decizia spunând că nu este cel mai potrivită persoană pentru această funcție, tocmai din lipsa cunoștințelor, a pregătirii pe partea administrativă.

„Dacă am avut succes ca jucător, nu înseamnă că pot fi un bun preşedinte de federație. Cunoştintele mele în acest domeniu sunt zero, mă rog aproape de zero. Nu pot să vin să-mi bat joc”, a declarat Cristi Chivu la Digi Sport.

Fostul internațional a adăugat: „Nu vreau doar să fac prezenţa în fiecare dimineaţă, dacă sunt ales, şi atât. Construcția e lungă şi nu sunt pregătit”.

La alegerile FRF din urmă cu 4 ani, câștigate de Burleanu, Cristi Chivu a făcut parte din echipa lui Gică Popescu, considerat marele favorit, însă a fost arestat cu o zi înainte de alegeri în „Dosarul transferurilor”.

„În 2014 eram în echipa lui Gică Popescu, atunci când a candidat. Pentru mine el este omul care ar fi fost cel mai potrivit pentru funcţia respectivă. Atunci eram în organigrama executivă. Lucrurile erau bine bătute în cuie, dar s-a întâmplat ce s-a întamplat”, a concluzionat fostul internațional.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel