China, VESTEA momentului. Vor OPRI pandemia "FĂRĂ vaccin". Cum este posibil

Un laborator din China a anunțat că poate să oprească pandemia de COVID-19, fără vaccin. Cum este posibil. Iată ce spun specialiștii.

Acum, când toate țările luptă să găsească antidotul pentru COVID-19, un laborator din China a venit cu un anunț îmbucurător în spațiul public.

Reprezentanții laboratorului au declarat că au dezvoltat un medicament despre care, cred ei, are puterea de a opri pandemia de COVID-19. Mai exact, este vorba despre un medicament testat de oamenii de știință de la prestigioasa Universitate din Peking din China care ar fi reușit să ofere imunitate pe termen scurt împotriva virusului, spun cercetătorii, citează dailyexpress.com.

Ce spune directorul laboratorului


Sunney Xie, directorul Centrului de Inovare pentru Genomică din Beijing al universității, a declarat pentru AFP că medicamentul a avut succes în stadiul testării pe animale. Cercetătorii din laborator au prelevat anticorpi de la 60 de pacienţi vindecaţi de COVID-19 şi i-a injectat şoarecilor.

"După cinci zile, încărcătura lor virală a scăzut de 2.500 de ori. Acest lucru înseamnă că acest potenţial medicament are un efect terapeutic. Planificarea studiului clinic este în curs. Sperăm că acești anticorpi neutralizați pot deveni un medicament specializat care ar opri pandemia", a declarat Sunney Xie.

În plus, potrivit acestuia, tratamentul ar putea să fie disponibil până la sfârşitul anului, în cazul unui nou val de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel