Chifteluțe de post la cuptor. Rețeta rapidă și gustoasă!

Ema Apostu / 04 apr 2019 / 09:39 Salveaza PDF Comentarii
Chiftele, imagine cu rol ilustrativ
Chiftele, imagine cu rol ilustrativ

Chifteluțele de post la cuptor reprezintă un deliciu. În perioada postirii, bucătărăsele recurg la această rețetă rapidă și gustoasă.

 

Ingrediente pentru chifteluțele de post la cuptor

 

-4 cartofi
-100 gr soia granule
-1 morcov
-300 gr ciuperci
-pătrunjel verde
-sare,piper
-3 lg făină
-3-4 căţei de usturoi

Cum se prepară chiteluțele de post la cuptor

 

Fierbem ciupercuţele şi le tăiem mărunt. Dăm prin razătoare morcovul şi cartofii. Fierbem puţin soia cu vegeta şi o stoarcem bine, scrie mondocucina.ro. Pisăm usturoiul şi punem restul ingredientelor. Din compoziţia obţinută, formăm chifteluţele de post şi le punem în tava tapetată cu hârtie de copt, pe care o ungem cu puţin ulei. Dăm tava la cuptorul încins, pentru 15 minute, întoarcem chifteluţele şi le mai lăsăm încă 15 minute.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23