Chifteluțe de post la cuptor. Rețeta rapidă și gustoasă!

Ema Apostu / 04 apr 2019 / 09:39 Salveaza PDF Comentarii
Chiftele, imagine cu rol ilustrativ
Descriere foto: Chiftele, imagine cu rol ilustrativ

Chifteluțele de post la cuptor reprezintă un deliciu. În perioada postirii, bucătărăsele recurg la această rețetă rapidă și gustoasă.

 

Ingrediente pentru chifteluțele de post la cuptor

 

-4 cartofi
-100 gr soia granule
-1 morcov
-300 gr ciuperci
-pătrunjel verde
-sare,piper
-3 lg făină
-3-4 căţei de usturoi

Cum se prepară chiteluțele de post la cuptor

 

Fierbem ciupercuţele şi le tăiem mărunt. Dăm prin razătoare morcovul şi cartofii. Fierbem puţin soia cu vegeta şi o stoarcem bine, scrie mondocucina.ro. Pisăm usturoiul şi punem restul ingredientelor. Din compoziţia obţinută, formăm chifteluţele de post şi le punem în tava tapetată cu hârtie de copt, pe care o ungem cu puţin ulei. Dăm tava la cuptorul încins, pentru 15 minute, întoarcem chifteluţele şi le mai lăsăm încă 15 minute.


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26