Caramitru, după decizia Guvernului: Sper ca cei care m-au tot înjurat pe tema asta să se gândească

Andrei Caramitru (USR) a reacționat după începând de astăzi, 17 martie, a fost suspendată activitatea de examinare pentru permise de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire a acestei decizii. 

”Decizia guvernului de azi e curajoasa. Nu pentru ca a închis restaurantele și barurile. Pentru ca a închis slujbele religioase in postul Pastelui. E o decizie înțeleapta care va salva vieți. Patriarhul Daniel și alții din BOR (cum este parintele Necula) au fost pana acum foarte ok. Însă exista nebuni acolo care au împărtășit oamenii cu o singura lingurița in wend (de exemplu in Timișoara). Era important sa se ia decizia asta ca sa stopam focarele și sa protejam pe credincioși și familiile lor.


PS: sper ca cei care m-au tot înjurat pe tema asta sa se gândească. Dacă guvernul a decis același lucru (și cam toate guvernele din lume) - cine a greșit? Poate că ei. Poate că și-au pierdut rațiunea și poate că și-au pierdut și credința (pentru ca au preferat sa riște viața semenilor pentru puterea lor vremelnică, pentru ca au uitat ce scrie in Biblie)”, a scris Andrei Caramitru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel