Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2018 - Cruce neagră

Ema Apostu / 05 sep 2018 / 08:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2018 - Cruce neagră Pe 6 septembrie facem pomenirea unei minuni a Sfântului Arhanghel Mihail, săvârşită în Chones, în Colose, din Frigia.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2018 - Cruce neagră Sfântul Apostol Ioan însoţit de Filip a predicat Evanghelia la Heretop, aproape de cetatea Colose. El a prorocit că din el va ţâşni un izvor cu ape vindecătoare şi că va fi cercetat de Sfântul Arhanghel Mihail.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2018 - Cruce neagră La el veneau persoane pentru a primi vindecare de diverse boli. Unui păgân din Laodiceea i s-a arătat Sfântul Mihail şi i-a spus să-şi ia fiica muta şi să vină la acel izvor pentru a primi vindecare. După ce faţă a băut din acea apă, a început să vorbească. În semn de recunoştinţă a zidit acolo o biseria închinata Arhanghelului Mihail, scrie crestinortodox.ro.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2018 - Cruce neagră Arhanghelul Mihail i s-a descoperit lui Arhip şi l-a încurajat pe acesta să lovească cu toiagul în stâncă, pentru a face loc apei să treacă prin ea. Din acel moment locul s-a numit "Hones", adică "mistuire", pentru că acolo apele se mistuie în piatră.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27