EXCLUSIV  Brexit, strategie. Gabriel Ispas: Manipulare. Populaţia nu a fost corect informată

Brexit
Brexit

Gabriel Ispas, profesor de drept european, a acordat un interviu DCNews în cadrul căruia a vorbit despre viziunea sa în privința Brexitului și efectele acestuia asupra Uniunii Europene.

Întrebat despre cum vede amânarea Brexitului, Gabriel Ispas spus că: Din păcate, tot procesul Brexit arată vulnerabilitatea societății internaționale la manipulare, dreptul cetățeanului la o informare corectă și de a nu gestiona informații pe care le cunoștea ca fiind false. Fostul prim-ministru, David Cameron, nu a informat corect populația cu datele oficiale, care nu mint. Cât primește Marea Britanie și cât dă Marea Britanie. Din momentul aderării sale la Uniunea Europeană, din 1974, a avut tot felul de concesii pe care le-a avut și pe care le-a primit. Marea Britanie a fost un beneficiar, nu un contributor efectiv la bugetul Uniunii Europene.  a spus Gabriel Ispas, în cadrul unui interviu pentru DCNews. 

Marea Britanie a încercat o strategie care este pierzătoare. Nu poți să rămâi cu un picior în Uniunea Europeană și cu un picior și jumătate în afară pentru că nu ai cum. Ori ești parte a UE și îți asumi toate politicile pe care Uniunea le duce, ori varianta a 2-a, poți să te gândești la un  sistem, o zonă de mecanism european, precum este în Norvegia și Elveția sau poți să negociezi cu Uniunea Europeană un acord, care sa aibă clauze favorabile bilaterale. a spus Gabriel Ispas, în cadrul unui interviu pentru DCNews. 

Vezi aici interviul complet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel