Băsescu a semnat numirea lui Vâlcov la ministerul Bugetului

Președintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire a senatorului PSD Darius Vâlcov în funcția de ministru delegat pentru Buget, anunță Administrația Prezidențială.

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat miercuri, 27 august a.c., Decretul prin care se ia act de demisia domnului Liviu Voinea, ministrul delegat pentru Buget, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului.

De asemenea, domnul președinte Traian Băsescu a semnat miercuri, 27 august a.c., Decretul prin care se numeşte domnul Darius-Bogdan Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru Buget, transmite Președinția.

Liviu Voinea va ocupa funcția de viceguvernator al Băncii Naționale a României (BNR), unde îl va înlocui pe Cristian Popa.

Președintele a respins prima propunere a premierului Victor Ponta, în persoana deputatului PSD Claudiu Manda, despre care a spus că este nepotrivit pentru orice minister din cadrul Guvernului.

Cine este DARIUS VÂLCOV, propus de VICTOR PONTA MINISTRU AL BUGETULUI

Darius Vâlcov activează doar de doi ani în PSD, el fiind, anterior, vreme de 12 ani, membru marcant al PD, primar PD al municipiului Slatina în două mandate şi liderul PDL Olt. 

Darius Vâlcov este senator PSD şi preşedintele Comisiei pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului din Senat. El a fost şi preşedintele Comisiei speciale comune pentru Roşia Montană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel