DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. Cine este DARIUS VÂLCOV, propus de VICTOR PONTA MINISTRU AL BUGETULUI

Foto: concretinolt.ro
Foto: concretinolt.ro

DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. Senatorul PSD, Darius Vâlcov, a fost propus de premierul Victor Ponta pentru postul de ministru delegat pentru Buget. Fost primar PDL, Darius Vâlcov este soțul Laviniei Șandru și finul lui Cozmin Gușă.

DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. Darius Vâlcov activează doar de doi ani în PSD, el fiind, anterior, vreme de 12 ani, membru marcant al PD, primar PD al municipiului Slatina în două mandate şi liderul PDL Olt. 

DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. Nominalizarea pentru funcția de ministru al Bugetului are 37 de ani şi este căsătorit, din 2005, cu fosta deputată şi preşedinte al PIN, Lavinia Şandru, actualmente realizatoare tv. Cei doi au împreună un copil. Naş de cununie le este fostul consilier politic Cozmin Guşă, scrie Mediafax.

DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. În prezent, Darius Vâlcov este senator PSD şi preşedintele Comisiei pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului din Senat. El a fost şi preşedintele Comisiei speciale comune pentru Roşia Montană.

DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. În ceea ce priveşte studiile, viitorul ministru al Bugetului deţine titlul de doctor în economie, acordat de ASE. El este licenţiat atât în Drept, la Universitatea Spiru Haret din Bucureşti, cât şi în Economie, la ASE.

Vezi și: Pe cine a propus Ponta pentru Ministerul Bugetului

DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. Între 2000 şi 2004, Vâlcov a lucrat ca director general al sucursalei din Slatina a Băncii Populare Române pentru Dezvolare, iar în 2004 a fost director economic al SC Octogon SRL.

DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. Social-democratul cunoaşte engleza şi franceza.

DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. Darius Vâlcov nu are în proprietate terenuri sau clădiri, conform ultimei declaraţii de avere depuse la Senat.

DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. El deţine un autoturism Jeep Wrangler cumpărat în 2014 şi are în proprietate bijuterii şi obiecte de artă în valoare de 62.000 de lei.

DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. Vâlcov a trecut în declaraţia de avere un cont curent deschis la BCR pe numele Laviniei Şandru în 2009, în valoare de 155.000 lei. Tot Lavinia Şandru este cea care deţine acţiuni, în calitate de asociat, la firma Loyal Leasing, în valoare de 25.000 lei, şi a acordat un împrumut în nume personal acestei firme, în sumă de 90.000 lei.

DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. Viitorul ministru al Bugetului nu are datorii. El are un venit anual de 64.512 lei, reprezentând indemnizaţia de senator.

DARIUS VÂLCOV, MINISTRU AL BUGETULUI. Soţia sa, Lavinia Şandru, a obţinut venituri de 4.368 lei de la Aldaco Film, ca director general, dar şi alte venituri reprezentând drepturi de autor în valoare totală de 69.500 lei de la Casa Artelor Sector 3, Asociaţia Profamilie, Pakiss Brand sau Centrul Cultual European Sector 6.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel