Bărbat din Constanța, arestat preventiv după ce a lovit un poliţist

Un sucevean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a agresat fizic un poliţist în timp ce acesta îşi exercita atribuţiile de serviciu. 

Potrivit Biroului de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, bărbatul a fost arestat preventiv pe 21 august, când procurorul de caz din cadrul unităţii de Parchet menţionate a dispus punerea în mişcare acţiunea penală faţă de acesta, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Potrivit procurorilor, pe 21 august, în jurul orelor 02,30, în timp ce persoana vătămată, S.I.O., şef de post la Poliţia comunei Dorneşti, se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei sucevene Dorneşti, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către B.V.C.

Faţă de inculpatul B.V.C. s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile, iar instanţa competentă a admis solicitarea şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului, începând cu data de 21 august. Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel