Autostrada Lugoj - Deva, lot 3, gata. Ministrul Transporturilor, misterios: N-o să cadă Guvernul până la Crăciun

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a prezentat măsurile luate pentru a da cât mai repede în trafic tronsonul 3, Lugoj - Deva.

Lucian Bode explicat, la ”Legile Puterii”, de la Realitatea, luni seara, că acel tronson ar putea fi dat în folosință până la Crăciun. ”N-o să cadă Guvernul până la Crăciun”, a exclamat, misterios, ministrul, în timpul emisiunii, după care a explicat măsurile luate până acum.

”Problema a fost că s-a reziliat contractul când el era realizat în proporție de 98% stadiu fizic. I s-au reproșat constructorului mai multe neconformități și CNAIR-ul a reziliat acel contract.  Am ajuns la concluzia că trebuie să remediez neconformitățile, obligatoriu pentru a putea da în trafic acest lot de autotradă. Și am făcut următorul lucru: am achiziționat lucrări la podul peste Mureș pentru fixarea tablierelor și fixarea aparatelor de reazem. Acest lucrări se finalizează mâine poimâine, până la sfârșitul săptămânii. Experții noștri, în acest timp, vor spune exact că aici se poate circula pe drum, cu restricții de viteză și de tonaj, iar pe pod, tot cu restricții de viteză și tonaj. Dacă avem această expertiză, la sfârșitul acestei săptămâni, autostrada Lugoj-Deva Lotul 3, 21 de kilometri, va fi dată în trafic. Fără panglică, fără alte festivități inutile. În momentul în care se va da în trafic acest lot de autostradă, de la Sibiu la Nădlac circulăm pe autostradă, cu porțiunea de 9 km, Lotul 2, celebrul tronson cu tuneluri, urși, lilieci, și alte specii, în licitație.”

”Lugoj - Deva, în mandatul meu, am convingerea că se va da în trafic. Mi-aș dori să finalizăm și Lotul 2 și să putem circula de la Sibiu până la Nădlac pe autostradă”, a completat Lucian Bode.

Citește și: Bode, ministrul Transporturilor: "Am făcut audit, am găsit un câmp de bombe". Plângeri la Parchet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel