Austria taie alocațiile. Diaspora sesizează Comisia Europeană. DOCUMENT

Comisia Europeana
Comisia Europeana

Diaspora românească se bucură de o susținere internațională remarcabilă, după ce Austria a decis să taie alocațiile copiilor români. Organizația AEBS a pregătit o sesizare pentru președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. 

"Ne bucurăm că la campania noastră s-a alăturat și europarlamentarul Cătălin Ivan, iar doamna Maria Grapini  a arătat interes în sprijinul copiilor ce ar putea fi discriminați de intențiile Guvernului austriac. Scrisoarea atașată a fost trimisă împreună cu lista provizorie de semnături de la petiție, către destinatar iar speranța noastră este că vom strânge în continuare un număr cât mai mare de semnături, dar și sprijin de la persoane publice, pentru a se alătura campaniei noastre.

Cu mândrie, pentru prima dată alături de români sunt și slovacii, dar și familile pacienților ce sunt îngrijiți de româncele noastre. Este dovada cea mai bună că românii sunt o forță de muncă serioasă și calificată ce este apreciată oriunde," a spus Erich Mocanu pentru stiridiaspora.ro. 

Vezi DOCUMENTUL și restul detaliilor AICI. 

Cancelarul Sebastian Kurz a precizat că noua măsură este menită să-i ţină la distanţă pe străini. "În condiţiile actuale, pentru cei din ţările noastre vecine de la est este atrăgător să vină să lucreze în Austria", a declarat el presei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel