Guvern, ”RESTRUCTURARE TOTALĂ”. Informații de culise de la CExN al PSD

Astăzi este CExN în PSD. Aparent, ședința social-democraților are ca scop propunerea unui nou ministru al Apelor și Pădurilor. 

UPDATE: Rovana Plumb, întrebată dacă este mulțumită de premierul Mihai Tudose: ”Aș putea să fiu subiectivă și nu aș putea să dau cel mai corect răspuns”. Totodată, aceasta a spus, ca reacție la poziția lui Marian Oprișan: ”Contează votul majorității”. 

Liviu Dragnea, președintele PSD, a afirmat că nu-i e teamă că-și va pierde funcția. 

Mugur Ciuvică, președintele GIP, crede că ”99% Dragnea va rămâne în continuare și va conduce partidul”. 

---

Din culisele PSD apar tot felul de informații dintre cele mai controversate. Surse politice vorbesc despre comasarea unor ministere și trecerea Guvernului prin Parlament.

Totodată, Antena 3 transmite, tot pe surse politice informația potrivit căreia s-ar încerca înlăturarea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD. Aceleași surse spun că premierul Mihai Tudose ar fi autorul. Totodată, acestei informații i se adaugă o alta: Niculae Bădălău, actual președinte-executiv al PSD, i-ar lua locul lui Liviu Dragnea. 

[citeste si]

Niculae Bădălău și Liviu Dragnea au transmis săptămâna trecută informații contradictorii despre ce se întâmplă în Guvern. Unii analiști își exprimau atunci uimirea că președintele-executiv al PSD ar fi atât de informat cu privire la culisele guvernamentale. Niculae Bădălău era, prin afirmația făcută, în asentimentul lui Mihai Tudose cu privire la reducerea numărului de ministere. După ce președintele-executiv al PSD a dat informația cu privire la comasarea ministerelor, Liviu Dragnea a scris că PSD va lua o decizie cu privire la numirea unui ministru al Apelor și Pădurilor. 

Marian Oprișan a spus, în urmă cu foarte scurt timp, la intrarea la CExN, că e nevoie de o ”restructurare totală a Guvernului”, pentru că la nivel central, e foarte încărcat, poziționându-se astfel alături de Mihai Tudose și Niculae Bădălău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel