EXCLUSIV  Andreea Paul a prezis ruptura Dragnea-Grindeanu în urmă cu un an: Va mușca mâna care l-a nominalizat

Andreea Paul, președinte al organizației neguvernamentale INACO și fost vicepreședinte al PNL a prezis ruptura dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, într-un articol preluat de DCNews încă de anul trecut. Ea spunea atunci că Grindeanu "va mușca mâna care l-a nominalizat". 

Spre finalul anului trecut, Liviu Dragnea l-a nominalizat pe Sorin Grindeanu să conducă Guvernul, după ce propunerea inițială, Sevil Shhaideh a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis. Grindeanu avea să devină oficial prim-ministru pe data de 4 ianuarie 2017, însă Andreea Paul a prezis ruptura încă din data de 29 decembrie, într-un articol preluat doar de DCNews. 

Andreea Paul, fost vicepreședinte al PNL spunea atunci că 'soldatul disciplinat și umil al PSD îl va debarca pe Dragnea și va mușca în mai puțin de un an mâna care l-a nominalizat.”  Ea spunea că Sorin Grindeanu are antecedente pentru o astfel de ipoteză, la fel pățind și Ilie Sârbu în județul Timiș.

”Crescut în școala politică a lui Ilie Sârbu, Sorin Grindeanu este politicianul ambițios din a doua generație a PSD care a mușcat mâna care l-a format, scoțându-l din jocul puterii pe experimentatul Sârbu din Timiș.

Odată instalat la Guvern, Grindeanu va crea un pol nou de putere al PSD și urmează debarcarea inculpatului Dragnea, în mai puțin de un an!” scria Andreea Paul.

CITEȘTE articolul complet, de anul trecut AICI. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel