Andreea Paul, previziune sumbră pentru Dragnea: Va mușca mâna care l-a nominalizat

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei de Femei a PNL, Andreea Paul, lansează o ipoteză sumbră pentru președintele PSD, Liviu Dragnea. 

”Soldatul disciplinat și umil al PSD îl va debarca pe Dragnea și va mușca în mai puțin de un an mâna care l-a nominalizat.” susține Andreea Paul, care adaugă că ”are antecedente”. 

”Vremuri grele pentru Dragnea”

”Crescut în școala politică a lui Ilie Sârbu, Sorin Grindeanu este politicianul ambițios din a doua generație a PSD care a mușcat mâna care l-a format, scoțându-l din jocul puterii pe experimentatul Sârbu din Timiș. Intuiesc, așadar, vremuri grele pentru Dragnea. Timișul a fost prima organizație care și-a anunțat susținerea pentru Dragnea la președinția PSD după debarcarea lui Ponta. Dragnea va păți exact ceea ce a pățit Sârbu. Odată instalat la Guvern, Grindeanu va crea un pol nou de putere al PSD și urmează debarcarea inculpatului Dragnea, în mai puțin de un an!” crede Andreea Paul, potrivit unei postări pe Facebook. 

”Se înșeală amarnic”

Ea adaugă că ”Dacă cineva își imaginează că a ajuns "întâmplător" la comisia SRI, că din lipsă de preocupare a făcut "întâmplător" școala de informații și că tot "întâmplător" a ajuns ministru la tehnologia informațiilor, instituția cheie a serviciilor, se înșeală amarnic. Sorin Grindeanu a început cu o minciună. Aș fi preferat să o evite și să ne transmită un mesaj clar că înțelege provocările libertăților fundamentale și rolul statului, că își dorește ca guvernarea sa să repună ordinea între instituțiile publice, între executiv și servicii, între legislativ și servicii, că va veghea la performanța economică și socială reală a românilor. Dar nu s-a întâmplat asta. Vom trăi vremuri interesante în anul care vine!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel