Moțiune de cenzură. Chirieac: E prima bilă neagră a lui Dragnea

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că responsabilitatea actualei crize din PSD îi revine lui Liviu Dragnea. Potrivit acestuia, indiferent de rezultatul moțiunii președintele PSD nu ar fi trebuit să depună o asemenea presiune pe partid.

”Partidele fac democrația într-o țară, dar în general în ele nu există democrație ci conducere autoritară. 

Domnul Ponta când era preeședinte a făcut multe lucruri bune, dar și câteva erori masive. Cea cu demisia din funcția de președinte pe Facebook, risca să destabilizeze partidul. Demisia din funcția de premier a scos partidul de la guvernare.

În cazul de față responsabilitatea e a lui Liviu Dragnea. Sub niciun motiv un lider de partid nu are dreptul să-și supună organizația la o astfel de presiune. Trebuiau găsite alte modalități de îndepărtare a lui Sorin Grindeanu.

Responsabilitatea pentru această criza jurdică e prima mare bilă neagră a lui Liviu Dragnea, indiferent de rezultatul de mâine.

Da, el a câștigat la alegerile parlamentare. Dar lucrurile se echilibrează prin această presiune pe care a pus-o pe umerii PSD” a precizat Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel