Întâlnire secretă Dragnea-Grindeanu. Victor Ponta CONFIRMĂ informația dată de DCNews

Foto Instagram
Foto Instagram

Secretarul General al Guvernului, Victor Ponta confirmă faptul că duminică noaptea au avut loc negocieri între tabăra lui Liviu Dragnea și Victor Ponta-Sorin Grindeanu.

”A fost o discuție aseară, eu am fost la grupul parlamentar cu un mesaj și din partea primului ministru.”, a spus Victor Ponta.

”Aseară au fost câțiva colegi de ai noștri, care cu siguranță aveau un mandat de la domnul Dragnea, care i-au propus și domnului Grindeanu și mie funcții de miniștri. Am zis: Dragi prieteni, nu ați înțeles, noi nu vrem funcții de ministri, nu asta e discuția. Discuția este dacă: 1. păstrăm guvernarea pentru PSD sau prin demisia lui Grindeanu punem pe masa președintelui Iohannis funcția de prim-ministru. 2. Dacă păstrăm partidul unit sau dacă mergem în continuare pe acest sistem, cum deschide cineva gura cum cineva are altă opinie îl dăm afară. Al treilea lucru la care premierul Grindeanu a ținut foarte mult, a spus: domne, nu doar eu sunt vinovat, dacă Guvernul nu a mers bine, cel care mi-a dat ministri e la fel de vinovat ca mine și atunci răspundem amandoi.”, a spus Ponta.

DCNews a publicat în exclusivitate informația. Articolul poate fi citit aici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel