Alin Stoica, prefectul Capitalei, explică ce se întâmplă în momentul în care Bucureștiul depășește pragul de infectare COVID de 7,5 la mia de locuitori

Prefectul Capitalei, Alin Stoica
Prefectul Capitalei, Alin Stoica

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a vorbit, duminică, despre momentul în care Bucureștiul va trece de pragul critic al ratei de infectare cu COVID-19 de 7,5 la 1000 de locuitori.

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a vorbit, duminică, la B1 TV despre momentul în care Bucureștiul va trece de pragul critic al ratei de infectare cu COVID-19 de 7,5 la 1000 de locuitori, după care restricțiile se înăspresc. Întrebat cât de repede vom trece la restricții mai dure, în momentul în care Bucureștiul va atinge indicele limittă, prefectul a declarat că măsurile vor intra în vigoare în 48 de ore.

„Activitatea școlilor nu va fi afectă de trecerea infectărilor peste 7,5 la mia de locuitori. Scenariul de 7,5 este prevăzut în Hotărârea de Guvern și nu prevede nimic despre școli, doar despre activitatea agenților economici și deplasarea de la domiciliu. Regimul școlilor este stabilit prin Ordinul Comun al Ministerului Educației și Sănătății și acolo se prevede ca închiderea lor se produce doar în cazul în care se prevede carantină", a spus prefectul Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel