Alianţă PSD - Pro România. Ciolacu: Nu vreţi să îi întrebăm şi pe români?

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre o posibilă alianţă între PSD şi Pro România. 

"Sunt colegi din PSD care nu doresc o alianţă cu Pro România. Şi dintre dvs sunt oameni care nu doresc o alianţă cu PSD. Vă respect decizia. Dar nu aţi vrea totuşi să-i întrebăm şi pe români ce vor? Dacă noi hotărâm cum ne convine nou, într-un grup mai mic sau mai mare, nu-mi spuneţi că aşa-şi doresc românii. Şi eu şi dvs suntem români, înainte de a fi PSD-ist sau de la Pro România.", a spus Marcel Ciolacu la Convenţia Pro România. 

De altfel, surse politice afirmă că Lia Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda şi Mihai Tudose i-ar fi cerut lui Marcel Ciolacu să nu participe la convenţia Pro România, tocmai pentru că nu doresc o alianţă cu partidul condus de Victor Ponta. 

Propunere deschisă pentru Pro România

"Nu ştiu ce decizie veţi lua, dar eu sunt hotărât să ascult de români, să avem un proiect ambiţios. PSD, când i s-a cântat prohodul a ieşit mai întărit. Să încercăm alianţe politice pentru viitoarele alegeri. Dar decizia o să vă aparţină dvs. Luaţi-o după ce vorbiţi cu vecinii, cu prietenii. Lăsaţi ura, lăsaţi apa să treacă, să astupe unele răni. Să vedem interesul naţional, realul interes să scăpăm de această dreaptă iresponsabilă.", a mai spus Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel