Alexandru Tomescu și soția sa, Lavinia, poveste de dragoste hărăzită

Dacă spui Alexandru Tomescu, spui vioară.

Este instrumentul drag inimii sale. Părinții săi au fost muzicieni și i-au insuflat dragostea pentru muzică. De ceva vreme, trăiește o frumoasă și trainică poveste de dragoste de când a cunoscut-o pe Lavinia. Întâlnirea lor a fost una predestinată, amândoi având sentimentul de când s-au întâlnit că sunt hărăziți să fie împreună. Ea a auzit prima dată despre Alexandru la Pro TV, când a câștigat concursul Stradivarius și a primit vioara. O prietenă de-a ei a zis că îl cunoaște și așa s-au întâlnit. Lavinia a avut certitudinea cu intuiția feminină că el este cea care îi va deveni soț și asta s-a și întâmplat. Au acea chimie pe care o simți de când îi vezi împreună. Există acel fluid atât de necesar într-o iubire.

Există acea chimie între el și soția sa


Chiar dacă ea este avocat, iar el artist, parcă ar fi invers, cel puțin așa susține muzicianul. E îndrăgostit total de Lavinia care îl face extrem de fericit și să se simtă special. Când vorbește de ea, are un anumit licăr în privire în care i se oglindește iubirea. Lavinia recunoaște că îi place dăruirea, seriozitatea și modul în care relaționează cu vioara. A mărturisit că a simțit că el e acela, iar el o consideră fascinantă și are ce nu au avut alte femei din viața sa. Se sfătuiește permanent cu Lavinia și se sprijină în cele mai importante lucruri. Prima întâlnire a fost de o oră, undeva lângă Parcul Cișmigiu, loc drag în relația lor cu amintiri deosebite.

Are o fetiță de care este mândru și consideră nașterea sa printre cele mai frumoase experimente din lume


De curând, este și tatăl unei fetițe, Katerina, de care este foarte mândru și consideră nașterea sa ca pe un dar, un experiment frumos care l-a schimbat. Ca o măsură a dragoste pentru soția sa, Alexandu a invitat-o într-o excursie romantică la Viena, unde nu și-a luat vioara, lucru ce a spus mult despre dragostea imensă ce i-o poartă, niciodată neplecând de acasă fără vioara sa. Lucru confirmat și de prietenii lui. Asta a contat și a fost încă o dovadă în plus de iubire pentru Lavinia. În momentul de față, dragostea lui se împarte între Lavinia, Katarina și vioara, cele trei femei din viața lui pe care le iubește cel mai mult, așa spune soția sa.

Vioara și famila, cele mai importante lucruri din viața sa


Se poate spune despre Alexandu Tomescu că iubirea și atașamentul pentru persoanele dragi îl fac să fie fericit și împlinit. Locuiesc într-o casă frumoasă, elegantă, în centrul Bucureștiului pe care și-au amenajat-o după gusturile lor. Chiar dacă concertele îi mult timp și lipsește mult de acasă, asta nu constituie un impediment, ci dimpotrivă, Lavinia știe că asta e esențial pentru el, la fel ca și familia, și îl înțelege și sprijină cu dragostea și tandrețea ei. Au descoperit că acea iubire unică și deosebită este acel liant care îi unește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel