Urmărește emisiunea live


Alertă la spitalul din Petroşani. 42 de persoane, în contact cu o persoană infectată

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Zeci de persoane au intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus. Se iau măsuri stricte la Spitalul de Urgență din Petroșani. 

Autoritățile din Hunedoara au anunțat că au fost luate măsuri stricte la Spitalul de Urgenţă Petroşani după ce o tânără a fost confirmată cu coronavirus, iar zeci de persoane a intrat în contact cu ea. 

”În urma rezultatelor analizelor care au confirmat ieri infecția cu COVID – 19 pentru o femeie de 26 de ani, internată la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, a fost declanşată ancheta epidemiologică şi au fost recoltate probe de la 42 de persoane care au intrat în contact cu pacienta.

Contacții au intrat în carantină 

Probele au fost trimise la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara şi se aşteaptă rezultatele. Conform procedurilor, cele 42 de persoane au intrat în regim de izolare la domiciliu.

Măsuri stricte în spital 

Totodată, în spital se iau masuri de dezinfecţie sub coordonarea medicului epidemiolog. Spitalul din Petroşani aplică în continuare reguli stricte privind accesul în unitatea medicală”, a precizat Lucian Morogan, purtator de cuvant Prefectura Hunedoara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel