Alegeri în PSD. Vezi prezența la vot de la orele 12,30

Aproximativ 530.000 de membri ai Partidului Social Democrat sunt aşteptaţi, duminică, la urne, pentru a-şi exprima punctul de vedere cu privire la candidatura lui Liviu Dragnea la funcţia de preşedinte al partidului, în cadrul unui scrutin intern.

Potrivit primelor informații, până  la orele 12,30 își exercitaseră votul 36 la sută dintre membrii PSD. Se extimează că până la închiderea urnelor, la orele 20,00, circa 55 la sută dintre social-democrați să se prezinte la vot,  fapt ce îl va propulsa pe Liviu Dragnea la președinția celui mai mare partid din România.

[citeste si]

O prezență  mai bună se constată în judeţele Neamţ, Olt, Dolj, Brăila, iar  o prezenţă mai slabă în Harghita, Covasna, Sectorul 4 şi 5. (...) Ţinând cont de condiţiile meteo este o prezenţă bună. Ne aşteptăm la o prezenţă cât mai mare, dar sunt zone în care colegii ne-au semnalat condiţii meteo extreme", a precizat Iordache, la sediul PSD.

El a explicat că în judeţul Teleorman s-au prezentat la urne 6.351 de membri de partid (51% prezenţă la urne), în Gorj 5.220 membri din 13.000 "deci undeva la 47%", iar în judeţul Neamţ a fost înregistrată o prezenţă de "aproape 51%", din cei 23.000 de membri de partid prezentându-se la urne 12.100.

"În procente, Sectorul 1 are o prezenţă de 51%, iar Sectoarele 4 şi 5 o prezenţă de 18%", a mai spus Iordache, adăugând că la secţia specială, amenajată în sediul central al PSD, au votat 35 membri de partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel