ALEGERI FRF. Răzvan Burleanu explică de ce nu s-a calificat România la Cupa Mondială 2018

Răzvan Burleanu a recunoscut că decizia aducerii lui Daum la națională a fost un eșec, subliniind totodată faptul că insuccesele echipei naționale de fotbal a României se datorează administrației Mircea Sandu.

România urmărește de 20 de ani Campionatul Mondial din fața televizorului, trăind cu nostalgia „Generației de Aur" a lui Hagi. Președintele FRF, Răzvan Burleanu a enumerat la PRO X cauzele responsabile de insuccesele României.

Burleanu a recunoscut că decizia de a-l aduce pe Daum la națională a fost un eșec.

„Da, cu siguranță e un eșec. Ratarea calificării pentru Campionatul Mondial și obiectivul acesta, că ne doream foarte mult să oprim această pauză de 20 de ani de dispariție din fotbalul mondial, da, este un eșec. Să nu uităm, ultima prezență a României la un campionat mondial a fost în 1998", a explicat Burleanu.

Burleanu: „Am văzut ce buzunare s-au umplut până în 2014"

În plus, Burleanu a enumerat principalele motive care în opinia sa, sunt responsabile de insuccesele echipei naționale. Președintele FRF dă vina pe administrația Mircea Sandu.

„Dacă vrem să fim sinceri cu noi înșine și chiar ne dorim să revenim în elita fotbalului european, trebuie să ne uităm la cauze. Și când mă refer la cauze, trebuie să ne uităm pe ce s-au dus banii până în 2014 și am văzut ce buzunare s-au umplut până în 2014, vedem ce competiții pentru copii și juniori n-au existat, vedem în același timp lipsa investițiilor pentru această zonă de copii și juniori, vede după aceea - cu mare responsabilitate trebuie să ne uităm la acest lucru, fără nicio reglementare, nu mai vorbim de cote obligatorii de jucători tineri...", a declarat Răzvan Burleanu la PRO X.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel