ALEGERI FRF. Răzvan Burleanu anunță venituri record la Federație

Dan Carp / 17 Martie 2018 / 18:34 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Răzvan Burleanu a anunțat la PRO X faptul că veniturile Federației Române de Fotbal au atins un nou record, depășindu-le chiar pe cele din 2008, an foarte bun pentru economia României.

Răzvan Burleanu a dezvăluit faptul că veniturile înregistrate de Federația Română de Fotbal sunt cu peste 5 milioane de euro mai mari decât în 2008 și cu peste 4 milioane de euro mai mari decât în 2014, anul în care i-a luat locul lui Mircea Sandu la șefia FRF.

 

Burleanu: FRF merge pe plus

 

„Uitați-vă la venituri. Veniturile Federației Române de Fotbal sunt la un record astăzi. Eu nu vreau să spun că în 2008, când era o situație economică foarte bună a României, nu se putea același lucru. Eu mă uit în cifrele, în datele financiare ale Federației Române de Fotbal și văd venituri în 2008, în ciuda faptului că era cea mai bună situație economică a României, cu 5 sau 6 milioane de euro mai puțin decât astăzi. Nu vă întrebați de ce acest lucru? (...) La final de 2017, vă spun cu exactitate în lei, avem un surplus financiar de 690.000 de lei. La final de 2014, pierderea Federației Române de Fotbal a fost de 4 milioane de euro. Veniturile erau cu 4-4,5 milioane de euro mai mici decât astăzi, a declarat președintele FRF la PRO X.

 

[citeste si]Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25